Symfonie noci
Anotace: Občas to tak na člověka příjde
Ocelová panenka,
s vrstvou čokolády,
sametová milenka,
k nevinnosti zády.
Smyslně napouští,
vilnosti koupel,
zábrany rozpouští,
minutový hotel.
Jazyků symfonie,
mezihvězdné milování,
poníženost onanie,
lízátkové vyčerpání.
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, ewon
Komentáře (0)