Srdcový

Srdcový

Anotace: kráľ

Dnes som sa zobudil kráľom
hviezdy ma vyniesli na trón
po smiechu rán neustálom
nahodím občianske kvádro

by som zapadol do davu
v rannej áut zápche vytrezvel
nech kráľovskú nemoc spavú
nadobro vylieči plevel

bilboardov, šum podprahový
komerčných rádií, k tomu
pár plastových fliaš v ciest kroví
odprevádza ma, späť k domu

večer taktiež ako ráno
keď som sa zobudil kráľom
hviezdam noci vládne spánok
korunovaný v ospalom

polnočnom kráľovstve, z nebies
dostal som plnú moc svietiť
nateraz zo Zeme, deň bez
noci by chcel ma oslepiť

preto som srdcovým kráľom
môžeš byť kráľovnou so mnou
srdcovou, vo sne posadlom
láskou z hviezd.. všadeprítomnou
Autor Petbab, 26.10.2012
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji, těším se královské noci

26.10.2012 19:45:10 | Petbab

Překrásné celé!

26.10.2012 11:54:42 | Lilien

moc pěkné..:-)..ST))

26.10.2012 11:49:40 | Květka Š.

bilboardov, šum podprahový
komerčných rádií, k tomu
pár plastových fliaš v ciest kroví
odprevádza ma, späť k domu

..tak tohle se zaseklo dobře napsané :-) a ten konec hezkej ti povím :-)

26.10.2012 10:28:06 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí