Nešťastná sedmička
Anotace: Jen krátký povzdech při podzimní rekapitulaci a smíření s realitou...
Sedm měsíců, jak voda v Jizeře,
uplavalo nenávratně pryč.
Sedm měsíců podobných příšeře,
co vzala si na mě bič.
Opět se zima ozvala,
listí už vítr unáší.
Má milá už šanci nedala,
stavět stržené prý nesnáší.
A tak sám trávím den,
víno není komu dolít…
V mysli jedno přání jen,
za ruku se s láskou projít.
Cítit jemnost její kůže,
obdivovat tajně její tělo,
při návratu koupit růže…
Noc promilovat by se mělo…
…
Teď tě však jistě jiný hladí,
líbá tvoje božské rty,
třeba k tobě lépe ladí…
Ale láskou mou jsi stále ty!
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Hortenzie, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)