Láska
Anotace: Když se procházím, a vidím ty zamilovaný párečky, tak vím, jak moc chci být s ním......
Když se procházím,
a vidím ty zamilovaný párečky,
tak vím,
jak moc chci být s ním...
Ten pocit,
že mě podvádí,
mě do hrobu přivádí.
Když o něm vím,
to co vím,
ten pocit je furt silnější.
Víc vám o něm nepovím...
Myslí to se mnou vážně,
nebo si zas jen hraje???
Tak tě prosím snažně,
řekni mi!
než bude pozdě..
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: malavydra, Robin Marnolli, Kirsten
Komentáře (2)
Komentujících (2)