Jsem nádoba zavřená
plná něhy
chlap co by chtěl tě
kolébkou nést
Voda co laskat chce
tvoje břehy
Jsem slaná růže
co chce kvést
A ty jsi zámotek
těhotný motýlem
zářící sluncem
v čistém hedvábí
Kapka co prošla se
jarním střechýlem
hvězda co padá
ránem do trávy
Dovol mi svléci ti
tu kuklu z očí
z tvé kůže setřít
něžně pel
Ukázat ti v duze
jak svět se točí
bubliny bláznů sen
z barevných skel.
se tu jen pěkně usmívám...víš,že jsem si na tu první sladkou i vzpoměla:))
02.11.2012 16:58:01 | střelkyně1