Chybíš mi
Když sídlištěm se procházím,
s hlavou plnou myšlenek,
netušíc, kde se nacházím,
píšu ti vzkaz z písmenek.
Rozhlížím se kolem sebe,
kéž by si tu se mnou stál,
v okně domu vidím tebe,
jsi sen, jenž se mi zdál.
Hledám ta správná slova,
která vyřídí ti zprávu.
Přeji si tě vidět znova,
odmítni, jsi v právu.
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)