Ještěže tě lásko mám
Tvou minulost nezkoumám
Na mou duši přísahám,
po paty Ti nesahám
Ty jsi pro mě poušť i déšť
zradilas mě, ale nešť!
Lepší přístav nenajdeš,
Ty si klidně odejdeš...
V žáru noci
do svý kůže
píšu jméno Tvý
Jsem v Tvé moci,
asi úžeh,
pletu pátý přes osmý
Snesu Ti třeba sto ker,
jsem zkrátka tvrdý rocker
Jsi mou příhodou mozkovou,
zpívám Ti svou píseň rockovou
Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou,
za rok mi snad foršus zvednou
Říct si o něj, Ty se nestydíš,
děláš binec, odpad netřídíš
Blbec, jak já, to se nevidí,
ať Tě zas jinýmu závidí