Anotace: If tomorrow never comes...
Nemožné nemilovat sebe sám,
nikdo to neví lépe,
nechci jen přihlížet proměnám,
co v tělo mi minulost vtepe.
Nesmírné aleje už plody nenesou,
kdysi však prvenství měly.
Dnes večer Tvou pověst s metresou
przníme nahými těly.
Kdyby už zítřejší den nikdy nenastal,
asi bych u ní teď nebyl,
. (chci, abys vždycky věděla,)
vstříc světlým zítřkům Ti po boku stál,
. (že ať bylo cokoliv, vždy jsem Tě miloval,)
i když se chovám jak debil.
Seš chlap nebo ne? já jen že tohle je naprosto trapnej pokus o obměkčení nějaký naivní slepice..
30.10.2012 10:17:29 | Hagrid
Trapný mi to nepřijde. Já tomu teda tak nerozumím, nejsem básník. No ale ty budeš nejspíš opravdový muž. A takové trapné pokusy nečiníš, protože se na tebe superženy jenom lepí, že :)
30.10.2012 14:31:37 | Sarah
Přesně tak :P :)
30.10.2012 22:55:11 | Hagrid
Konečně se mi podařilo získat negativní komentář. Díky, děkuju moc =)
30.10.2012 10:27:35 | A. L. McCawley