keď si unavený
schúl sa ku mne
polož hlavu
na moje kolená
a
cíť
precíť
a ver
že ťa nikdy nepustím spadnúť
samého
keď budeš plakať
utriem ti slzy
alebo budem plakať
s tebou
keď sa tešiť
milionkrát viac
sa budem tešiť
s tebou
keď spadneš
podám ti ruku
a spoločne vstaneme
nenechám ťa
bez lásky