Anotace: ....
v polovině jsem to musel přerušit...byl jsem nasranej, že mi mezi písničky skočila zas nějaká reklama... představ si jak jsem nakloněný k počítači a čtu tě a čekám... a teď tam něco skočí... pisklavá reklama v televizi...
cituji : "kurvááááááá" chytám zuřivě ovladač dávám "přeskočit"
:)
PS: je tam něco nespokojeného se sebou samým.... v těch básničkách... a to se mi líbí...
08.05.2017 21:26:05 | Favi