Ulity
Anotace: Co se stane v mé hlavě když mě dvacetkrát políbí? 30.10.2012
Sbírka:
Oblek z oblak
Nemám chuť být silná
střílna je můj nos
obnos šedých bankovek
on má totiž na to věk.
Z konvalinek uvity ulity v náušnici
tanečnici v dešti hlava třeští
možná jenom v poledne
po ledu pojede.
Brusle ostré
nozdry posté rozšíří
možná od chmýří pampelišek.
Je to smíšek půlnoční.
Po noční si udělá volské oko
přes pokoj zavoní.
Tahouni jaloví
v lanoví uloví koroptev.
Korouhev se otáčí
zapečená v koláči
medovém.
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jan Voralberg, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (3)