Chci mu dát lásku
Stojí na břehu řeky,
na jeho slzy se chodím dívat,
šrámy na srdci od bývalky,
srdce mu chci uzdravovat.
Uzdravovat svojí láskou,
láskou, kterou odmítá,
ale jsem jen kamarádkou pouhou,
i když mu své srdce otvírám.
CHci mu dát lásku,
podle mne ji nepřijme,
usměje se a odejde.
Komentáře (1)
Komentujících (1)