Jedno lidské srdce
prošlo studenou frontou
nemocné po kopcích
ve vlastním stínu
vidělo jak letí
bílá holubice
Pamatuješ
vím co chci
do útoku ať letí
ať letí výš a výš
Touhy v něm řvaly
jako sirény
kolísavě
tady a tam
chci tebe
bílá holubice
nepočítám
své ztráty
…………………………….
bez povšimnutí
začal jsi milovat
…………………………….
Ta ostatní
dodnes nechápou
co se stalo