Pár bobulí
sladké révy
rukama z ledu
kutálím po kůži
prohnutí zabráním
stydlivým foukáním
a polibkem z něhy
pak teplo z tebe
poválím na patře
jako somellier
nejlepší víno…
Jsi můj tramín
skrytý v bílé mlze
jen já vyvolená
smím ochutnat
tvá tajemství…