Nemilována
Když si tě představuju
jsi červenou na semaforu
někdo koho neznám
ale i v budoucnu
bych z té zakázané červeně
neporušené vnitřním sebezapřením
tvým i mým
namalovala takový červánky
že i bůh by se zastyděl
co dosud předváděl na nebi
co bylo všem inspirací.
Pro tebe, co nikdy si mi nebyl souzen
roztrhám tunu nepovedených slov a papírů
ve víře že jednou tě někdo bude hoden.
I když ne já sama.
Nemilovaná.
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, kudlankaW, Robin Marnolli, Nergal, Láďa, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)