Prodávám vztek, opouštím dech
Anotace: Inspirace ve frázování zpěváka z kapely the.switch. Milostná, rozchodově nerozchodová.
Ležíš uprostřed ledu
Vzteklost všech dnů
já procitám
Čistota tvého dechu
prázdnota krvácí
já usínám
Tvá slova, bloudí ve snech
tvé tělo
snad se probouzíš
Bolest nás trestá
ty umíráš
setrvej ve snech
V tichosti proměň
odvahu nenajdeš
Včerejší naděje
Do krve se sedřeš..
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah
Komentáře (2)
Komentujících (2)