Polož mě
samotou na ostrou hranu
přibij pak k souhvězdí
zase si vstanu
tvou vůní obtěžkán
závažím touhy vyhaslých hvězd
přitažen k tobě
nechám se vést
polož mě
na sebe
s klidem běsnící vlny
ať jsem v tvé duši
konečně plný
ať jsem zas slepý
přikován touhou
k hořící kovadlině
spolu s tvým tělem na hladině
První dva verše byly hodně slibný ale... dál je to kýč- i když s nějakým zřetelným potenciálem kýčem nebejt
02.11.2012 15:22:20 | Nikotin
Připomněl si mi jeden koráb položený, pěkné:)
02.11.2012 13:43:42 | Lilien