Anotace: ... mi nedovolí spát...
Zeď myšlenek mi nedovolí spát
mám strach
-strach z rána,
že nedokážu vstát
přestaň se prát
nebo přijde krach.
Čekáš na zázrak?
Až válka skončí příměřím,
až proměníš se v prach
pak možná,
dřív však
já na zázraky nevěřím
„rozbij tu zeď“
Nechci už žít v pohádkách
„teď hned“
Prosím, lásko...
...zhasni a...
Pojď se milovat