v minulém čase
Anotace: Od podzimu zimou k jaru
tam na té hromádce listí
leží můj včerejší den
podzimním větrem
čechrán
pod sluncem
tam jsem tě svalil nečekaně
na měkké lóže
z odstínů
pak vedle tebe skokem z větve
tím ladným
spočinul
dal jsem ti pusu a pak druhou
tvůj úsměv zdobil okolí
a pošeptal pár
plachých slibů
láska nebolí
a cestou domů přepočítal
tvé ladné křivky(zdobí svět)
i když už asi dávno tušíš
že všechny je znám
nazpaměť
Přečteno 475x
Tipy 10
Poslední tipující: Písnička..., Kirsten, Lenka Krásnodvorská, hanele m., Sarah
Komentáře (6)
Komentujících (3)