Na kusy
Anotace: Láska, co zabíjí
Chci, abys mě miloval,
chci vlastnit tvoji moc,
nabízím lásku,
nabízím pomoc...
Chci ti všechno dát
a pak ti všechno vzít,
chci po dvou přijít,
po čtyřech odejít...
A až tě zachráním,
tak tě zabiju,
celý svůj život
na kusy rozbiju...
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: Jerry Lee, Robin Marnolli, tato22, Sarah, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)