Po vrcholcích pražských střech
po špičkách
přitančilo
rozespalé ráno
Tak plaché a studené
vonělo šípky
jinovatkou
a lepším zítřkem
pošimralo nás na zátylku
a já z něj cítila příslib pečených kaštanů
/i když tvé oči byly tak smutné/
potom jsme se milovali
a přes tvé rameno
zahlédla jsem hejna vlaštovek
letěly za teplem
sluncem
a za nadějí
Náhle
jsme oba věděli
... není čeho se bát
Rozevlátá,rozverná záležitost. Má v sobě jistou lehkost bytí tato báseň, jiskru splynutí.
06.11.2012 21:16:11 | kudlankaW
víš, co si myslím o praze...
05.11.2012 15:04:59 | Black Sardinian