E. T.
Anotace: Enfant terrible II
Enfant terrible
sám sebe ve snu
reálně štípl
aniž by klesnul
k ní, načež usnul
sám, nevěřícně
do hvězd uklouznul
plazmatu, vstřícně
nikoliv vítán
tak jako dříve
Titánkou Titán
sny nedůtklivé
nikterak nejsou
uhoří vzpřímen
hrdě, s noblesou
k očím zadymen
sně svůj sen dále
celou noc slze
dítě troufalé
láskou veskrze
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)