Anotace: ...
Viděl jsem v šeru
tvou smutnou tvář
oči do ticha zavřené
dvě prázdné dlaně
podivně sevřené
viděl jsem
prošel
alejí hořících červánků
půlnoční cestou
bez spánku
vešel jsem
k tobě
sám poutník
tvým tělem znavený
na cestě nikam
od ženy
Krásné
10.11.2012 14:43:03 | Gudula
parádní.
09.11.2012 23:37:07 | Robin Marnolli
ano,toto je liter... tleskám...:-)
09.11.2012 19:55:09 | Tanecnice
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?