Pošli mi, prosím, znamenie
Začnem ťa hľadať, ale kde?
Pošli mi dáke znamenie.
Vypočítam Tvoju lásku
z lupienkov margariet,
a keď bude treba,
obletím hoc´celý svet.
Prezraď, či farba Tvojich očí podobá sa nezábudke,
- šípim to, však neviem celkom iste...
Bez váhania rozfúkam do okolia čerešňové kvety,
možno o pár dní ma pod nimi pobozkáš práve ty.
Ponorím sa pod hladinu vodnú
a spýtam sa rýb na hlasu Tvojho znenie,
obávam sa však, či nájdem rozuzlenie.
Vyletím nad oblak a priatelia vtáci
pošepnú mi farbu Tvojej hrivy asi.
Zrejme chcem nedočkavo veľa,
no vôňu Tvojho tela už teraz
by som cítiť chcela...
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, Kett, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)