Mysli smysly
Anotace: Co vypoví 5 tělesných smyslů o ztracené lásce?
Z naší lásky zbyl jen prach.
Už tě nemám na dosah.
Roztříštil se ten náš svět.
Už tě nemám na dohled.
Jiná řeka, jiný břeh.
Nemám tě už na doslech.
Zvadl naší lásky květ,
Nesmím k tobě přivonět.
Ty jsi pryč, já jsem tu sám.
Už tě víc neochutnám.
Z naší lásky zbyl jen prach.
Co teď dál je ve hvězdách.
Přečteno 438x
Tipy 7
Poslední tipující: Kovik, tato22, Veronikass, Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)