Anotace: Můj sen z 11.1.
Tohle je takový... ech, jak to jen... asi takhle... je to neoriginální a přece jo, ale hlavně je to osobní a vychází to zevnitř... tedy podle mého názoru:)
20.08.2007 23:48:00 | Johny Styx
Nevím, co si o ní myslet, začátek je jako zkoušet si srknout hodně přeslazené kávy, takový pro mne až kýčovitý. Celkově mi bohužel moc nového nepřinesla.
14.01.2007 14:14:00 | CorrimsonTom