Na struny mé duše
denně hráváš
nevědomky
píseň tak žalostnou.
Ach, tak deštivé loudím tóny.
Bolí mě každý dotek.
Tvůj dotek na mé duši,
tak intenzivní a přitom lhostejný.
Chtěla bych
znít symfonií úsvitu
a nechat tvoje ruce
něžně hladit,
rozeznít moje nejintimnější melodie.
Prosím, nalaď si mě.