prostý trik
Anotace: Ne všechna kouzla jsou opravdová
čaroděj nejsi
to se pozná
tvůj dotek musel by mě hřát
a nejen v dlani když mě držíš
ale tam uvnitř
tam kde máš mě rád
alespoň to tvrdíš
tvrdil,to ráno
jak si mě opouštěl
ta noc se ničím nelišila
a já ucítila
tam kde se rodí moje přání
že chybí
kámen
stavební prvek
našeho štěsťí
část tebe
nečekám zázraky
holubice bílé
a šátků už mám plný krk
jen polibky
ty na něm chybí
tak strašně chybí
a tobě
je to fuk
a poslední kouzlo
dávno vyprchalo
odešlo s tebou
a já sama v černém klobouku
uvízla jsem
a ze všech rohů
což mě děsí
králíků bílých slyšet smích
Přečteno 430x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten, střelkyně1, Noc17, Radhuza, Miriska, Jan Voralberg, Joe Vai, Sarah, poeta
Komentáře (11)
Komentujících (5)