Hnědavé studánky
smutnou hladinu čeří.
Za humny červánky,
oči co na zázraky věří.
Dětskou něhou přetékají
a tobě patří.
Mou duši dojímají
a dají síly za tři.
Pro plamínky tvé
a radostné plápolání.
Odevzdám ti kousky duše své,
Lásko má, bez rozjímání.
Pro tebe klauna ze sebe udělám
a kozelce metat budu.
Sebe ďáblu odevzdám,
pokud úsměv v tvé tváři spatřit mohu....