Nostalgie druhého dne
Anotace: To, co lidé nazývají osudem, jsou většinou jen jejich vlastní hloupé činy. (Arthur Schopenhauer)
U slolu sedím tu
chci brouzdat krajinou
a s lásky vidinou
chci přejít samotu
Onoho večera
jak dítě naivní
lehce submisivní
halená do šera
Byl to žert nevinný
jak pírko vzduchem plul
když náhle pominul
zbyl mi žal jediný
Mne řídí ni jiný
nazván kdo osudem
než hloupé a se studem
mé vlastní činy
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: kamínek, Robin Marnolli, Jan Voralberg
Komentáře (1)
Komentujících (1)