Miluji –
miluji tajnou láskou
hlavu jsem ztratil
v Mléčné dráze
Jen ty jsi
onou tajemnou kráskou
já jsem jen letec
kamikadze
Na start! –
vteřiny vrané letí
jsem jen na jedno
použití
Můj cíl se blíží –
krok a pád do podsvětí
na cestu exploze
srdce svítí
Loučím se –
rozložen na atomy
na svoji lásku se
tobě klenu
Odcházím
jsem kamenem pohromy
chlapec co nepoznal
nikdy ženu