Zamilovaná II
Anotace: Co víc chtít...možná další sloku...
Když v noci ležím a nejde spát,
myslím jen na to, jak máš mě rád.
A když pak trochu je mi smutně,
v duchu Tě slyším říkat Miluji tě.
Po chvíli konečně oči se klíží,
já létám vysoko nad zemskou tíží.
A možná budu mít sen o nás dvou,
v srdci mám slova tvá a lásku tvou.
Komentáře (0)