O nestastne lasce
Krvacim.
Snad je nejaka nadeje.
Krvacim.
Ono se nic nedeje.
Krvacim.
A stale v pomoc doufam.
Krvacim.
Ne, ty nejsi hloupa.
Krvacim.
S tebou to nic nedela.
Krvacim.
Tva laska na povrch vycpela.
Krvacim.
Zas mam o par kapek mene.
Krvacim.
Co ja sakra udelal teto hezke zene?
Krvacim.
Ty mi nechces pomoci?
Krvacim.
Ta bolest nikdy neskonci.
Krvacim a tezce dycham.
Mozna TED se proberes.
Krvacim a tezce dycham.
TED mozna neco provedes.
Krvacim a tezce dycham.
Smutne hledim do tvych oci.
Krvacim a tezce dycham.
V duchu se s tebou nerad loucim.
Krvacim a tezce dycham.
Ja vim, ze lecis jine srdce.
Krvacim a tezce dycham.
Uz nespatrim te nikdy vice.
Vykrvacel jsem.
Nesmutni nade mnou, ze jsem posel.
Ja pro tve stesti zemrit musel.
Komentáře (3)
Komentujících (2)