Pustil jsem tvoje prsty z otěží
v naději
že možná poběží
v dostihu světla se stíny
než se nám duše zaklíní
po tiše krásném těle
outsider
s pocitem beznaděje
bič dávno nemám
uzdu z tvých vlasů
o délku polibku
v budoucím času
abych pak druhý
tvým tělem poražený
vzal si svou výhru
duši ženy