J.A.R.O.S.L.A.V.
Anotace: Jen tak jsem se zamyslela nad jeho jménem...
J jako jarní vánek,
co na duši pohladí.
A jako anděl lásky,
co nikdy nezradí.
R jako rozepře dvou duší,
které se v jednu spoutají.
O jako obraz pravé lásky,
co si lidé malují.
S jako svět,
který chci s tebou objevit.
L jako láska mnoha podob,
kterou chci ti projevit.
A jako azurové nebe,
co v noci hvězdami oplývá.
V jako věčný mír,
který v nás dvou přebývá.
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, poeta, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)