Láska.

Láska.

Anotace: Slovo je jen slovo,.......

Sbírka: Chvílka čtení

Miluji tě,mám tě rád,
to netřeba stále opakovat.
Láska ta slovy živá není,
někdy ji stačí jen pohlazení.

Kdo upřimně miluje to ale zná,
lásce že pohled do očí jen stačí,
láska ta nechce přít se,
kdo koho má radši.

Ti co jen věří,
že slovem vše zvládnou,
ty ani u lásky
nemají šanci žádnou.

Nedá se hodnotit sebe samého,
zda miluji a mám rád.
To slyšet je třeba od druhého,
stačí jen skutkem mu to dokázat.
Autor jozífek, 17.11.2012
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí