Anotace: Příliš krásná na to, aby znala vopravdový milování...
Pamatuješ tenkrát
Jak jsme sedávali nad šálkem vroucího stesku
Ty
A až potom tak trochu já
A za dveřmi čekali další
Ptal jsem se tě na cestu
Nemohlas najít odpověď
Prý že jsi příliš nerozhodná
Ptala ses mne na cestu
S tichým nezájmem
Že si to namlouvám
Že si to tak není
Že si to snad i lžu
Co je jí do láskylháře
Pochopitelně
Vážená slečno
Mlčíte nemluvně
Tak aspoň ať moc ne
Trp