nepřestává...
23.11.2012 11:42:52 | enigman
Ano, nepřestává, jen občas váhá, na miskách vah má nápady jak závady ostranit a pak jít vstříc budoucnu s čistou hlavou. Na hladině plavou vlasy jeho, něhou spoustán docela dočela si tiskne mé zápěstí. Je to návěstí neštěstí když po dešti se mnou kráčí po pavlači?
23.11.2012 12:12:01 | Jiřinka Mignonka