Pro co dýchám?
Anotace: Zbyly střípky naděje Kde hledala jsem důvod Proč jsem zde na Zemi Prý se nic neděje...
Zbyly střípky naděje
Kde hledala jsem důvod
Proč jsem zde na Zemi
Prý se nic neděje
Jen stále nevím
že Život mám na Dlani
Každou vteřinou
Můžu změnit svoje dny
I ty Tvé
Objímám Tebe
Ženu se za jinou
Ach Tvé
Tvé oči mrtvé
Tvé oči mrzuté
Skrze dlaň
Na mě se dívají
Nevěří srdci ani co vidí
Ví že mě
Už dávno nemají
Nevěří srdci a žijí ve tmě….
Komentáře (0)