Moc milá, člověku je z ní dobře na duši...
Neměj strach, stále jsou lidé, stejně jako Kryl, kteří budou psát, tak jako existují pekaři, kteří upečou výborný chleba... tak jako existují housle, staré dobré knihy a filmy...
Díky Bohu, stále se najde hrstka nenechavců, kteří milují krásno...
25.11.2012 00:02:50 | Sunny