Láska.
Anotace: Co vlastně láska je?
Řekne se láska,ale kdy vlastně začíná,
nemůžeme milovat jen svýma očima.
kolem nás na světě je plno krásných věcí,
milovat a mít je rád, to není láska přeci.
Milovat můžu kde co a kde koho,
rád můžu mít i člověka každého.
Láska je láska to není jen milování,
ty pravé se žádný z nás za života neubrání.
Zjeví se náhle zasáhne mne i tebe,
jako by blesk, udeřil z jasného nebe.
Do srdce vstoupí a náhle ti blaze je
i když ji občas slzička zalije.
slza ta nemůže ji v ničem ublížit,
to by ta láska, nemohla tou pravou ještě být.
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (6)
Komentujících (3)