každý pohled bolí
každý úsměv je
jako sladit solí
dýchám pro něj
za tebe
do chvíle než
moje srdce dotepe
víš
je matoucí milovat
někoho
kdo se tolik podobá
někomu
koho už milovat nedokážu
Lásky, minulé vždy zanechají šrámy
co na tom, že čas,
jak praví moudří - je zhojí snáz,
když jizvy zůstávají z každé rány.
Martin Kristián Kudlák
25.11.2012 17:54:58 | kudlankaW
Moc se ti povedla..
22.11.2012 16:07:01 | Jan Voralberg