K zlobě
Jako uragán vletěl jsi do mého srdce,
z nenadání, rychle, náhle a prudce.
Pár měsíců, přes půl roku, rok
kráčíme ruku v ruce, po boku bok.
Prožíváme lásku
tak proč chceme oba víc?
Dáváme si všechno,
lásku, něhu, sex, cit i chtíč.
Věříme v naši budoucnost
ne však sobě,
přivádí nás to oba
k zlobě.
Proč to nejde?
Je to ve mě?
V tobě?
Chceme tak moc,
žít v jiné době.
Napořád spolu, život je legrace,
bez peněz, bez práce
nedokážeme být.
Žít si jako v pohádce,
nejlepší sex je po hádce:-)
Přečteno 566x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Danger, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)