Láska
Láska je závoj z hmly
ak sa nerozplýva
za noc mením deň mdlý
v tme sa mi s hmlou sníva
láska je zahmlená
rozostrená šerom
blízka i vzdialená
dnes, včera, predvčerom
na zajtra počasie
predpoveď nemení
dočkať sa po čase
následnej premeny
túžobnej vidiny
do pravej podoby
z tej istej príčiny
môj krok vpred pochopí
prvý krok váhavý
posledný nechcel byť
čas beh nezastaví
- nemôže pochopiť
Přečteno 466x
Tipy 7
Poslední tipující: synanceia, Anjesis, Robin Marnolli, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)