Muž
Řekla jsi že už mně nemáš ráda,
rozhodla jsi se ukázat mi záda,
já ale tvář tvoji mám uloženou v paměti,
vzpomínka mi vhání do očí slzy dojetí.
Muž občas i plakat dokáže,
láska mu k tomu dá vždy dosti kuráže.
Není to slabost jak mohlo by se zdát,
muž pláče jen ten,který umí doopravdy milovat.
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (2)