Definuj
Definuj mi štěstí.
Vysoké tóny kytar uprostřed polí?
Sadistův úsměv když stříhá křídla motýlům?
Věž z lega, co nikdo neshodí?
Věřící řeč kněze k andělům?
Koleje končící ve východu slunce?
Darované srdce od dárce?
Maluj mi představy
buď múzou jen tak od cesty
nikdy nemlč.
A definuj.
Přečteno 666x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Láďa, enigman, Robin Marnolli, Jan Voralberg, poetka, lucie.Tee
Komentáře (5)
Komentujících (5)