Báječný život
Tak jako každý den
Budím se s úsměvem
Do nocí
Nahlížím
Bolesti přehlížím
Tak jako každý den
Jsem hodně unaven
Štěstí
se nechytá
v dlaních Ti vyprchá
Tak jako každý den
Život je krásný sen
Úsměv
nás uzdraví
v srdci se zastaví
Přečteno 480x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Martinecka23, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)