Uzasne jednoducha a vserikajici slova jsi pouzil a prece je to neotrela basen. ( absenci hacku a carek ma na svedomi hloupy mobil )...:-)
25.11.2012 00:59:07 | Miriska
Mobil není hloupý a já moc děkuju .-) jo já taky myslím že v jednoduchosti je síla...a v podstatě jde o to..že ikdyž známě něčí horší stránky není to důvod k tomu, nemít ho víc rádi..Jsem moc rád že líbila :-)
25.11.2012 01:01:52 | Madanik