Růže z exilu
Drž rychle moji duši,
hoří jemnými plameny.
Lepší milovat růži,
než zkoumat její kořeny.
Touha vlastnit je daní,
pro lásku s podmínkou,
vkrádá se náhle spaní.
S pláčem a vzpomínkou,
jsi moje tichá paní.
Jsi mojí myšlenkou.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, Robin Marnolli, Anjesis
Komentáře (0)