..jestli má nastat konec světa
ať je to s plnou parádou:
můj milý pěkně v epoletách
s odznáčkem někde pod bradou
ať si mě k sobě přivine a drží
a už mě nikdy nepustí
ať shoří touhou na mý kůži
a nebere rozum do hrsti
on bude se mnou a já pro něj
i kdyby Atlas shodil nebesa
ještě naposled mu budu vonět
v kolenou touhou pokleslá
hlavu na jeho epoletách
tlukoucí srdce pod bradou
pak může nastat konec světa
- a bude to s plnou parádou..